Traian Basescu a fost suspendat ca urmare a meritelor sale, si nu a slabiciunilor, comenteaza Frankfurter Allgemeine Zeitung, in editia online de ieri, apreciind ca la Bucuresti are loc un "puci rece" organizat de Parlament, ai carui membri au acum c
Traian Basescu a fost suspendat ca urmare a meritelor sale, si nu a slabiciunilor, comenteaza Frankfurter Allgemeine Zeitung, in editia online de ieri, apreciind ca la Bucuresti are loc un "puci rece" organizat de Parlament, ai carui membri au acum cale libera sa schimbe procurori si judecatori. Ziarul german afirma ca romanii apreciaza la presedintele lor ca "spune lucrurilor pe nume si rupe legea tacerii".  "Lui Basescu i se pot reprosa anumite lucruri - cel mai mare dusman al sau este un ego exagerat; el vorbeste adesea mai repede decat gandeste, renunta la strategii in urma unor inspiratii de moment, isi intimideaza cei mai buni consilieri si se angajeaza in tot felul de lupte secundare, in loc sa se concentreze asupra problemelor majore. Nu in ultimul rand, el a cazut prada mult raspanditului sindrom al barbatilor care detin puterea si se inconjoara cu colaboratoare mult mai tinere, care fac tot felul de greseli. Dar asta nu are nimic de-a face cu modul in care isi desfasoara el activitatea", mai comenteaza ziarul german.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.