*Bine, fie, recunosc: duminica, m-am trezit la ora 13.00. Am si o scuza pentru asta (ma culcasem la 4 dimineata), dar nu asta e important. Important e ca, imediat ce m-am trezit, am deschis televizorul la stirile PRO TV. Ce-am aflat, cu


*Bine, fie, recunosc: duminica, m-am trezit la ora 13.00. Am si o scuza pentru asta (ma culcasem la 4 dimineata), dar nu asta e important. Important e ca, imediat ce m-am trezit, am deschis televizorul la stirile PRO TV. Ce-am aflat, cu aceasta ocazie? Pai, am aflat mai intii de o tragedie care s-a petrecut intr-o benzinarie, apoi de o injunghiere multipla, care a avut loc la o petrecere, si, imediat dupa asta, de un foc nimicitor. N-a fost placut, dar poate ca nici n-ar fi cazul sa ma victimizez. In definitiv, sa zic mersi ca nu am nimerit peste o editie a Stirilor de la ora 17.00, din timpul saptaminii. Pina la urma, astea care m-au trezit in mod brutal, duminica, la ora prinzului, n-au fost decit niste stiri usurele, de weekend, in care, in afara de niste cai surprinsi de flacari, n-a murit nimeni. *Pentru telespectatoarele interesate, care n-au avut un creion si o hirtie la indemina, la momentul respectiv, numarul de telefon al lui Alfredo dintr-o telenovela este 7425341. Ar fi o problema ca nu mai stiu nici despre ce telenovela e vorba si nici pe ce post de difuzeaza ea, dar va descurcati voi cumva. Sunati, cereti cu Alfredo si incercati sa deduceti din conversatie daca e vorba despre Alfredo ala de-o iubeste pe Maria Fernanda care, desi are un copil cu Miguel si sufera dupa Leoncio, e maritata cu Luis Alfonso sau de ala care tocmai a parasit-o, cu toate ca e mort dupa ea, pe Monica Felicia, care a vrut sa sinucida crezind ca Ernesto, cu care a ramas gravida, e fratele ei, desi el ii este doar verisor de-al doilea, prin alianta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.