Pilotul Adrian Raspopa a iesit pentru al doilea an consecutiv in decor in Raliul Hunedoarei, acum alegindu-se cu vertebrele deplasate. Intre multele istorii care se repeta, din cazul particular al Raliului Hunedoarei se desprinde u


Pilotul Adrian Raspopa a iesit pentru al doilea an consecutiv in decor in Raliul Hunedoarei, acum alegindu-se cu vertebrele deplasate. Intre multele istorii care se repeta, din cazul particular al Raliului Hunedoarei se desprinde una destul de nefericita, care in weekend l-a avut in centru pe pilotul Adrian Raspopa. Ca si anul trecut, el a avut o iesire violenta in decor pe traseele din Hunedoara, avariindu-si serios partea frontala a autotu-rismului Renault S 1600. In 2007, impactul a fost insa mai puternic, iar pilotul si copilotul au fost transportati de urgenta la spital, unde Raspopa a fost diagnosticat provizoriu cu deplasare de vertebre si a fost dus de la spitalul din Hunedoara la cel din Tirgu-Mures, pentru continuarea investigatiilor. Dupa analize minutioase, copilotul Sorin Colceriu a fost externat in aceeasi zi in care s-a produs accidentul, el acuzind doar dureri la piept, din cauza centurilor de siguranta.

In ceea ce priveste etapa propriu-zisa, ea a fost a treia in sezonul 2007 al Campionatului de Raliuri al Romaniei si l-a avut invingator pe unul dintre veterani, Daniel Ungur (Subaru Impreza N11). Pilotul clujean a dominat ambele zile de concurs si l-a devansat cu aproape opt secunde pe Bogdan Marisca (Mitsubishi Lancer EVO 9), coechipierul sau de la Motorhome Napoca Rally Team, in timp ce pozitia a treia a fost ocupata de un pilot al Viola BKP, Dan Girtofan (Subaru Impreza STI). La general conduce Marisca (26 p), urmat de Ungur (21 p). Etapa viitoare se va desfasura la Baia Mare, peste trei saptamini.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.