Avocatul israelian al lui Omar Hayssam, Mordechai Tzivin, ia in calcul o posibila depozitie in fata institutiilor europene.  Tzivin, care sustine ca in perioada in care a lucrat pentru Hayssam cu scopul obtinerii eliberarii acestuia din arest
Avocatul israelian al lui Omar Hayssam, Mordechai Tzivin, ia in calcul o posibila depozitie in fata institutiilor europene.  Tzivin, care sustine ca in perioada in care a lucrat pentru Hayssam cu scopul obtinerii eliberarii acestuia din arest a intrat in posesia unor informatii care fac referire la coruptia la nivel inalt din Romania, urmeaza sa fie audiat de Comisia parlamentara de control al SRI.  Intr-o discutie cu Jurnalul National, Tzivin a precizat: "UE are un interes special in aflarea informatiilor pe care le am si in a lansa o investigatie independenta pe marginea acestui subiect". De aceea, avocatul israelian sustine ca nu s-a decis inca in privinta locului in care ar trebui sa depuna marturie, varianta cea mai probabila ar fi ca aceasta sa se faca si in Romania, si in fata institutiilor europene.  "Nu intentionez sa ma implic in problemele politice interne din Romania, nu e treaba mea. Cred ca dezvaluirea adevarului va fi in beneficiul oricarei persoane care are interese economice in Romania si doreste sa si le administreze cu onestitate si fara nici o implicare a unor terti", a mai spus Mordechai Tzivin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.