Biroul Permanent National al PD a convocat pentru vineri, 4 mai, Colegiul Director si pentru sambata, 5 mai, Consiliul National de Coordonare (CNC), la acesta din urma fiind invitat si presedintele suspendat Traian Basescu.  Presedintele exec
Biroul Permanent National al PD a convocat pentru vineri, 4 mai, Colegiul Director si pentru sambata, 5 mai, Consiliul National de Coordonare (CNC), la acesta din urma fiind invitat si presedintele suspendat Traian Basescu.  Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu (foto), a declarat ieri, dupa sedinta BPN, ca la CNC vor participa "cei mai importanti militanti ai PD". Videanu a aratat ca presedintele suspendat al Romaniei poate participa la manifestarile politice nu doar ale PD, ci si ale altor partide. La randul sau, secretarul general al PD, Vasile Blaga, a afirmat ca avizul Curtii Constitutionale arata o "libertate de miscare" politica a presedintelui "mult mai mare" decat cea pe care democratii o luau in considerare.  COLABORARE. Adriean Videanu a mai anuntat ca PD va colabora cu toate formatiunile care il sustin pe presedintele suspendat Traian Basescu, nominalizand PLD si precizand ca democratii au in vedere inclusiv formatiunile politice neparlamentare. Biroul Permanent National al democratilor a decis ca PD sa se implice "total" in sustinerea lui Traian Basescu si sa ii puna acestuia la dispozitie intreaga infrastructura de partid, a anuntat Adriean Videanu.  El a precizat ca PD isi va elabora propria strategie de sustinere a sefului suspendat al statului si ca democratii "spera" ca aceasta strategie sa fie "complementara" cu cele elaborate de celelalte partide care il sprijina pe Basescu.  Videanu a mai spus ca PD va colabora cu toate formatiunile care il sustin pe Basescu. El a nominalizat in acest sens PLD, dar a precizat ca nu se refera doar la partidele parlamentare. Presedintele executiv al democratilor a anuntat ca PD are un staff de campanie propriu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.