Dupa sase victorii consecutive, clujenii au remizat la Vaslui, in fata unei alte performere a acestui campionat
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca il apreciaza pe arbitrul Anton Helesteanu, mentionand totusi ca central
Dupa sase victorii consecutive, clujenii au remizat la Vaslui, in fata unei alte performere a acestui campionat
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca il apreciaza pe arbitrul Anton Helesteanu, mentionand totusi ca centralul a "tinut usor" cu FC Vaslui in meciul de sambata, din etapa a XXVII-a a Ligii I, desi acest lucru nu a influentat rezultatul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Clujul a fost obligat sa opreasca marsul triumfal spre Liga Campionilor la Vaslui, in fata unei echipe care si-a trecut in palmares o noua "victima" din primele patru clasate, dupa ce Rapid si Steaua au plecat din Moldova una cu doar un punct, iar cealalta invinsa. Dupa sase victorii consecutive in acest retur, care le-au adus un avans neasteptat in clasament, clujenii nu au reusit sa pastreze distanta fata de Steaua, in conditiile in care gazdele s-au razboit mai mult cu propriii fani, unii mai exigenti poate ca cei din Bucuresti. Astfel, dupa 13 rezultate pozitive consecutive, Valsluiului a pierdut etapa trecuta la Iasi, iar fanii gazdelor au afisat bannere acuzatoare de blat:
"Esecul de la Iasi a facut uitate ultimele 13 rezultate", si "10.000 de euro. Stim tot". "La acest joc a fost vorba in primul rand de onoare. Am dovedit ca nu suntem si nu acceptam ceea ce a aparut scris pe bannere in timpul meciului. Vasluiul nu se va vinde niciodata. Nu acceptam sa vina echipe dupa noi si sa ne stimuleze. Avem un Regulament de Ordine Interioara si se respecta. Au aparut in presa sume aberante, ca jucatorii nostri ar fi stimulati de alte echipe cu prime de 8000 de euro, 5000 de euro. Nu este nimic adevarat, iar primele la noi se dau in functie de locul pe care il ocupa echipa in clasament si de echipa cu care joaca. Nu-ti da nimeni bonusuri in situatia in care ne aflam noi, aceea de lupta pentru evitarea retrogradarii. Eu nu-mi doresc decat sa castig, sa stau linistit si sa nu inghet in ultimele etape, sa nu stiu ce sa fac atunci", a mai spus "Dulaul". De partea cealalta, oaspetii au acuzat arbitrajul. "La Vaslui si frunza si iarba tin cu echipa locala. Il apreciez pe Helesteanu, dar astazi a tinut usor cu Vasluiul luand decizii favorabile pentru echipa gazda la mijlocul terenului. Toata lumea stie ca aici este asa. Eu nu acuz niciodata arbitrajul. Oricum pot sa spun ca Helesteanu nu a influentat rezultatul. A fost o prima repriza foarte slaba pentru CFR, in schimb in a doua repriza, prin schimbarile inspirate ale lui Bergodi, am reusit sa ne cream ocazii de a inscrie. Am castigat un punct, nu am pierdut doua. Nu sunt suparat, este un rezultat echitabil, a fost un meci de angajament, de lupta, jucatorii si-au aparat sansele. Imi pun sperantele ca dupa acest semiesec o sa fie motivati sa lupte si sa castige impotriva Stelei", a comentat Iuliu Muresan, presedintele clujenilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.