Detinatorul titlului, Graeme Dott (foto), a fost eliminat din primul tur al Campionatului Mondial de snooker, fiind invins cu 7-10 de Ian McCulloch. Scotianul devine astfel al 14-lea jucator din istorie care a cistigat pentru prima data titlul si a
Detinatorul titlului, Graeme Dott (foto), a fost eliminat din primul tur al Campionatului Mondial de snooker, fiind invins cu 7-10 de Ian McCulloch. Scotianul devine astfel al 14-lea jucator din istorie care a cistigat pentru prima data titlul si a pierdut in turul inaugural sezonul urmator. Contraperformanta lui Dott vine la doar trei saptamini dupa ce scotianul a cistigat Open-ul Chinei. Desi esecul campionului mondial a parut surprinzator, invingatorul lui Dott, McCulloch, a inregistrat cea de-a treia victorie in meciurile directe, din tot atitea posibile. Totodata, McCulloch are o mare experienta in aceasta competitie, unde a atins faza semifinalelor, in urma cu doi ani. (F.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.