Echipa feminina "U" Jolidon Cluj s-a calificat pentru prima oara in ultimul act al unei competitii europene, reusind sa elimine, in semifinalele Challenge Cup, pe RK Zagreb (Croatia).  Invingatoare in tur, pe teren propriu, cu 32-30, student
Echipa feminina "U" Jolidon Cluj s-a calificat pentru prima oara in ultimul act al unei competitii europene, reusind sa elimine, in semifinalele Challenge Cup, pe RK Zagreb (Croatia).  Invingatoare in tur, pe teren propriu, cu 32-30, studentele au facut un meci mare la Zagreb, unde s-au impus la o diferenta si mai clara, scor 33-27. Impulsionate de forma deosebita a portarului Cristina Cucuian (16 interventii reusite), dar si de pofta de gol a Mihaelei Senocico, clujencele au preluat initiativa la mijlocul primei reprize, pe care nu au mai cedat-o pana la final. Au marcat: Senocico (13 goluri), Busuioceanu (8), Barsan (5), Gherman (3), Paraschiv (2) si Tudorache (2).  RATARE. Sperantele de a avea o finala suta la suta romaneasca, la fel ca anul trecut, s-au spulberat la Roman, unde HCM din localitate a scapat printre degete calificarea in fata echipei Naisa Nis (Serbia). Invinse in tur cu 19-23, gazdele aveau nevoie de o victorie la cinci goluri, dar au castigat doar cu 24-20, astfel ca Naisa s-a calificat gratie golurilor mai multe inscrise in deplasare. In ultimul minut, moldovencele au avut de doua ori sansa golului, dar au gresit copilareste pe contraatac. Finala "U" Jolidon Cluj - Naisa Nis se va disputa in zilele de 12/13 si 19/20 mai, ordinea meciurilor urmand a fi stabilita maine, prin tragere la sorti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.