In lupta pentru locul secund, care duce in preliminariile Ligii Campionilor, clujenii aveau de trecut de o echipa care a incurcat toti granzii campionatului. Remiza de la Vaslui schimba datele problemei in lupta cu Steaua si cu Rapid.  SUSPICIU
In lupta pentru locul secund, care duce in preliminariile Ligii Campionilor, clujenii aveau de trecut de o echipa care a incurcat toti granzii campionatului. Remiza de la Vaslui schimba datele problemei in lupta cu Steaua si cu Rapid.  SUSPICIUNI. Suporterii vasluieni au fost mai putin interesati de acest joc, fiind suparati pe echipa dupa esecul din etapa trecuta, de la Iasi, partida considerata strategica, fanii afisand mai multe bannere prin care reclamau acest lucru. "La jocul cu CFR Cluj a fost vorba despre onoare. Noi nu ne vom vinde niciodata, asa cum a sugerat o parte a suporterilor. Noi luptam pentru evitarea retrogradarii, iar clujenii, pentru un alt obiectiv. Am dovedit ca suntem o adevarata echipa", a declarat antrenorul moldovenilor, Viorel Hizo. Tehnicianul a mai precizat ca formatia sa, cu putina inspiratie, putea castiga: "Ne-a lipsit scanteia in fata portii. Temwanjera a avut cateva ocazii, dar, din pacate, le-a irosit. Am fost mai prezenti in joc decat clujenii". Hizo a comentat si zvonurile privind un eventual stimulent de la adversarele CFR-ului: "S-a vorbit despre sume aberante, ca jucatorii ar fi stimulati cu 5.000 sau cu 8.000 de euro. Nu e nimic adevarat". Oaspetii au acuzat prestatia arbitrajului, insa au recunoscut ca rezultatul este echitabil. "Il apreciez pe Helesteanu, dar a tinut usor cu Vasluiul, unde si frunza, si iarba tin cu echipa locala. Eu nu acuz, dar toata lumea stie ca aici asa este. Oricum, Helesteanu nu a influentat rezultatul", a spus Iuliu Muresan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.