Desi creditata cu sanse minime in lupta pentru evitarea retrogradarii, gruparea pitesteana a invins o formatie aflata pe val si cu gandul la Europa, mai ales dupa succesul obtinut in fata Stelei, din etapa trecuta.  Victoria Argesului s-a contu
Desi creditata cu sanse minime in lupta pentru evitarea retrogradarii, gruparea pitesteana a invins o formatie aflata pe val si cu gandul la Europa, mai ales dupa succesul obtinut in fata Stelei, din etapa trecuta.  Victoria Argesului s-a conturat tarziu, dar a fost una meritata, oaspetii nelasand impresia ca pot spera la mai mult decat un rezultat de egalitate, desi au avut doua ocazii la care Hotoboc a intervenit excelent. Nastasie ('83) si Ciprian Tanasa ('88) l-au facut pe antrenorul Dorinel Munteanu (foto) sa mai spere. "Am jucat cu mare ambitie si am facut un joc foarte bun, chiar daca golurile au venit pe final. Il remarc pe Hotoboc", a declarat tehnicianul pitestenilor, care, in schimb, a tinut sa-i atraga atentia lui Prepelita: "A jucat modest, dar eu cred in el in continuare. Si in Tanasa am crezut, desi mi s-a cerut sa-l scot din echipa. Nu m-am inselat. Aceste trei puncte ne dau incredere".  De partea cealalta, Ioan Ovidiu Sabau s-a aratat dezamagit, recunoscand ca Gloria a prins o zi slaba: "A fost un meci de factura modesta, mai ales din cauza noastra. Am jucat foarte slab si nu inteleg de ce. Daca la primul gol a gresit portarul, pe al doilea l-am facut noi cadou".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.