Publicul bucurestean este invitat sa descopere si sa incurajeze pe cei mai buni muzicieni ai momentului la primul concurs de jazz din Romania - Bucharest International JAZZ Competition, eveniment din cadrul EUROPAfest 2007, organizat de jmEvents.ro.
Publicul bucurestean este invitat sa descopere si sa incurajeze pe cei mai buni muzicieni ai momentului la primul concurs de jazz din Romania - Bucharest International JAZZ Competition, eveniment din cadrul EUROPAfest 2007, organizat de jmEvents.ro. In perioada 8-13 mai, de la ora 18:00, scena ArCuB-ului va rasuna in acordurile de jazz ale trupelor prezente din 25 de tari.  JURIU. Muzicienii - trupe si vocalisti cu varsta pana la 32 de ani - isi vor disputa premiile de 7.000 euro - Marele Premiu, precum si distinctiile de "cea mai buna trupa" si "cel mai bun vocalist". Juriul este format din muzicieni si specialisti de jazz consacrati precum Larry Franco - presedintele juriului, vibrafonistul Eldad Tarmu (SUA), pianistul Istvan Regos (Ungaria), Jimmy Weinstein (SUA) si Johnny Botta, unul dintre fondatorii singurei facultati de jazz din Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.