Presedintele suspendat Traian Basescu a sosit in aceasta seara, la ora 18.55, la mitingul din Piata Constitutiei, el fiind intampinat cu urale de manifestanti.  Basescu a ajuns in piata la volanul masinii sale, avand-o in dreapta pe fostul min
Presedintele suspendat Traian Basescu a sosit in aceasta seara, la ora 18.55, la mitingul din Piata Constitutiei, el fiind intampinat cu urale de manifestanti.  Basescu a ajuns in piata la volanul masinii sale, avand-o in dreapta pe fostul ministru al Justitiei Monica Macovei care s-a urcat pe scena sI a tinut un discurs.  "Societatea civila si fiecare in parte trebuie sa spuna ce crede si ce vrea. O parte din politicienii care au votat in Parlament (n.r. suspendarea presedintelui Basescu) au fost cercetati si trimisi in judecata. Altii sunt in curs de cercetare. Votul lor arata ca le e frica de o justitie independenta si evident, le e frica de reforma clasei politice, pentru ca asta inseamna reformarea lor si plecarea lor acasa. Asta a fost semnificatia votului. Eu nu sunt solidara cu astfel de politicieni, nu am fost in cei doi ani si nu o sa fiu niciodata. Sunt solidara cu dumneavoastra. Sa nu-i lasam sa ne fure viitorul!", a spus Macovei.  La miting, unde participa aproximativ 6000 de persoane, participantii poarta pancarte cu mesaje de sustinere a lui Basescu, scandeaza "Basescu" , "Jos Tariceanu!". Unii dintre ei s-au prins intr-o hora, in mijlocul multimii, pe melodiile trupei etno Ro-Mania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.