Agentiile de turism din Capitala isi vor promova ofertele de vara la Tirgul de Turism care se va organiza la inceputul lunii mai.

Bucurestenii care nu s-au hotarit inca unde isi vor petrece vacanta se pot decide dupa ce vor examina ofertele agentiilor care vor participa la Tirgul de Turism Bucuresti, care se va desfasura in perioada 4-6 mai, in parcul Izvor din Capitala. Aceasta manifestare este organizata de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism-Regiunea Bucuresti. „Credem ca vor fi peste 50 de expozanti la aceasta editie. De asemenea, Autoritatea Nationala pentru Turism sprijina turismul intern prin oferirea spatiului necesar in expozitie catre organizatiile patronale", spune Victor Radulescu, directorul tirgului.

Oferte noi

Organizatorii incearca sa atraga cit mai multi vizitatori prin organizarea unor tombole la care premiile vor consta in sejururi in strainatate. „Unii dintre expozanti au anuntat ca vor oferi si reduceri. In astfel de ocazii, acestea sint undeva in jur de 10%", adauga Victor Radulescu.