Al 11-lea meci consecutiv fără victorie pentru Universitatea a aprins spiritele la Craiova. Văzut drept principalul vinovat pentru situația echipei, antrenorul Ștefan Stoica a fost demis.Craiova nu a reușit nici in partida cu Unirea Urziceni să obțină prima victorie din retur, oltenii ajungand la un periculos minus 13 in clasamentul "adevărului". Rezultatul l-a nemulțumit pe patronul Adrian Mititelu, care a plans in mașină timp de zece minute după meci. "Eu mi-am făcut datoria cu varf și indesat. Mi-am dat și sufletul pentru această echipă. Și liniștea...", a spus Mititelu, după care s-a urcat in mașină. A pornit motorul, dar nu a plecat, rămanand pe loc timp de aproximativ zece minute, timp in care a plans fără incetare.

EXPLICAŢII. La conferința de presă, antrenorul Ștefan Stoica a spus că ii pare rău pentru supărările provocate patronului. "Eu am spus din prima zi in care am venit că vreau să-l ajut și pe Mititelu. Sperăm că in meciurile viitoare o să-l facem fericit. Sperăm să redresăm corabia", a spus Stoica, după care a incercat să explice prestația elevilor săi: "Este un blocaj psihologic. Cred că presiunea este prea mare pentru unii dintre jucători. Greutățile te fac puternic, incercăm să-i ajutăm".
Stoica nu va mai apuca insă să se revanșeze in fața patronului. În urma unei intruniri de urgență a Consiliului Director, tehnicianul a fost demis ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioadă. Universitatea nu a obținut nici o victorie in ultimele 11 partide, ultimul succes al oltenilor datand din 17 noiembrie 2006, 1-0 pe teren propriu cu Farul. De atunci, echipa antrenată de Ștefan Stoica a obținut șapte remize și patru infrangeri. Interimatul la conducerea tehnică va fi asigurat pană la finalul sezonului de Florin Cioroianu, secondat de Daniel Mogoșanu. Cioroianu s-a ocupat pană ieri de pregătirea formației Primăvara Craiova, echipa de juniori a grupării oltene, iar Mogoșanu a fost secund și in mandatul lui Stoica.

INCIDENTE. Galeria Universității a fost evacuată de pe Stadionul Ion Oblemenco la scurt timp după inceperea meciului, după ce suporterii au scandat impotriva LPF și a patronului Adrian Mititelu. După ce au fost scoși de pe stadion, mai mulți suporteri au spart geamurile catorva mașini parcate in apropierea arenei, iar jandarmii au aplicat 36 de amenzi contravenționale.