Cercetatorii germani, care au verificat circa un milion de substante naturale din sangele uman, au detectat una care combate virusul HIV, ceea ce le ofera sperante pacientilor care sufera de SIDA care nu raspund la tratamentele traditionale. Ei preci
Cercetatorii germani, care au verificat circa un milion de substante naturale din sangele uman, au detectat una care combate virusul HIV, ceea ce le ofera sperante pacientilor care sufera de SIDA care nu raspund la tratamentele traditionale. Ei precizeaza ca substanta este o peptina care inhiba virusul HIV si il impiedica sa se ataseze de celulele din corpul uman. Cercetatorii, coordonati de Frank Kirchhoff si Jan Muench, au aflat si ca respectiva substanta poate fi modificata pentru a actiona mai eficient impotriva HIV. Aceasta substanta, care este parte a unei proteine sanguine cunoscute, inhiba functionarea proteinei de la suprafata virusului HIV. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.