Gestul directorului ZIUA, Sorin Rosca Stanescu, de a-si prezenta scuze public pentru ca a avut incredere in Traian Basescu desi el, ca ziarist, ar fi trebuit sa fie mai echilibrat, a starnit reactia cititorilor. Va prezentam in continuare, integral,
Gestul directorului ZIUA, Sorin Rosca Stanescu, de a-si prezenta scuze public pentru ca a avut incredere in Traian Basescu desi el, ca ziarist, ar fi trebuit sa fie mai echilibrat, a starnit reactia cititorilor. Va prezentam in continuare, integral, textul unui mesaj transmis lui Sorin Rosca Stanescu de catre o cititoare.
"Stimate Domnule Rosca Stanescu,
Gestul Dumneavoastra m-a impresionat... De putine ori mi-a fost dat in viata sa vad pe cineva cu destula tarie ca sa-si ceara scuze publice (Antena 3, la emisiunea Domnului Gadea). Gestul Dumneavoastra a fost cu atat mai valoros cu cat l-am simtit a fi si sincer, nu doar o adaugire de convenienta pentru ca va aflati la Antena 3... Pe scurt, pentru a-mi intelege pozitia, va declar ca ma simt jignita de declaratiile Domnului Basescu, pentru ca ma considera un firicel dintr-o imensa masa de manevra, masa Domniei Sale de manevra, foarte usor impresionabila de declaratii populiste. Si ma intreb uneori, Doamne, chiar asa de fraieri ne crede? Nu doar din revolta de a depasi conditia in care ma incadreaza Domnul Basescu, ci si din mandria de ceea ce am realizat intr-o institutie publica, va declar ca in activitatea mea am putut constata la concret dimensiunea esecului "reformei institutionale" cu care se impauneaza Domnia Sa (pot sa dau nenumarate exemple...) De aceea sunt uimita de reactia sustinatorilor Domniei Sale stransi aseara in Piata Universitatii. O uimire dureroasa care imi creeaza sentimentul ca sunt exclusa din sensurile vietii sociale... ca doar eu nu inteleg... Fiece zi este o noua provocare si doar increderea in ceea ce fac imi intareste identitatea.
Imi imaginez ca primiti zilnic sute de comentarii, dar va rog sa intelegeti ca mai exista multi romani, care, ca si mine se simt jigniti de atitudinile oamenilor publici. Aceasta este esenta: JIGNITI. V-ati gandit vreodata la asta?
As fi foarte bucuroasa daca ati avea timp cateva minute sa cititi si sa va ganditi la categoria sociala de romani din care fac si eu parte. Si pentru ca v-am citit articolul de astazi... "La mitingul "spontan" organizat cu mari eforturi de catre PD si PLD au venit mai putini cetateni decat cei care au fost prezenti in Piata Universitatii cu prilejul victoriilor...." va transmit in attachment ceea ce am primit ieri pe e-mail si ca mine sute, poate mii de alti romani, o invitatie de sustinere a presedintelui... scrisa de Domnul Victor Roncea. Lucreaza la ziarul Ziua nu?
Acum intelegeti Domnule Rosca? Acum ma credeti?


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.