"Puriul" a declarat ieri ca dupa o eventuala victorie a lui Dinamo in meciul cu Rapid, programat duminica, de la ora 20 (se joaca in Giulesti, fara spectatori), formatia pe care o pregateste ar fi in proportie de 99 la suta campioana.
"Putem sp
"Puriul" a declarat ieri ca dupa o eventuala victorie a lui Dinamo in meciul cu Rapid, programat duminica, de la ora 20 (se joaca in Giulesti, fara spectatori), formatia pe care o pregateste ar fi in proportie de 99 la suta campioana.
"Putem spune ca suntem campioni dupa o victorie in Giulesti, chiar daca matematic nu vom fi. Dupa o victorie in Giulesti am fi in proportie de 99 la suta campioni. La meciul cu Bistrita am putea sarbatori titlul", a spus antrenorul dinamovist.
Rednic a afirmat ca fotbalistul francez Fabrice Fernandes are mari sanse sa evolueze in meciul cu Rapid. "Fabrice are sanse mari sa joace. Are o usoara entorsa si se va alatura grupului. De asemenea, Vranjkovic, Lobont, Niculescu si Ropotan si-au revenit si s-au antrenat normal. Ma bucur ca au revenit si jucatorii accidentati pentru ca am de unde alege", a precizat Rednic. Acesta a precizat ca se asteapta la un meci greu. "Ne deranjeaza ca jucam fara suporteri, simtim nevoia sa-i avem aproape. O sa fie greu, dar am mare incredere. Ne-am pregatit foarte bine, suntem pregatiti suta la suta. Am amintiri placute de la Rapid, ei n-au ce sa-mi reproseze, poate eu am sa-i reprosez lui Copos, care nu a respectat ce a promis. Am vazut ca Borcea stie scorul si din Ghencea si acum sau pune presiune pe mine, daca nu castig, via! E bine ca toata lumea e optimista. As vrea sa terminam cat mai repede acest campionat, sa devenim cat mai repede campioni. Nu ma intereseaza sa dobor recorduri, eu vreau doar sa invingem in meciul cu Rapid.", a adaugat Rednic. "Imi aduc aminte ca in trecut am ales Rapidul ca sa ma razbun pe Dinamo, care atunci cand am avut nevoie, mi-a intors spatele. Cand m-am intors din Belgia nu au avut nevoie de mine si cat am fost la Rapid nu am pierdut nici un meci cu Dinamo", a mentionat Rednic.
Referitor la declaratiile principalului finantator al FC Rapid, George Copos, care a afirmat ca si-ar da jumatate din avere pentru a-l aduce pe Cristiano Ronaldo la echipa, Rednic a spus ironic: "Eu il vreau pe Ronaldinho! Poate vom obtine o reducere, pentru ca avem acelasi sponsor tehnic!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.