Rapid si "Poli" vor juca finala Cupei Romaniei, la Timisoara, pe 26 mai, dupa ce giulestenii s-au calificat joi seara, scor 2-0 cu Pandurii in semifinalele competitiei. Giulestenii n-au avut prea multe emotii, insa se arata ingrijorati de faptul ca u
Rapid si "Poli" vor juca finala Cupei Romaniei, la Timisoara, pe 26 mai, dupa ce giulestenii s-au calificat joi seara, scor 2-0 cu Pandurii in semifinalele competitiei. Giulestenii n-au avut prea multe emotii, insa se arata ingrijorati de faptul ca ultimul act se va disputa pe terenul adversarei. "Mi-am dorit Timisoara in finala. Probabil ca nu vom avea parte de aceeasi primire, cand vom juca finala, pentru ca atunci trofeul va fi pe masa si fanii timisoreni isi vor sustine echipa. Sunt sigur insa ca finala va fi un meci frumos", a spus R. Lucescu, antrenorul giulestenilor, care a mentionat ca nu doreste sa comenteze speculatiile privind o eventuala venire a sa pe banca tehnica a lui "Poli".
Iannis Zicu, autorul primului gol rapidist, s-a aratat multumit de calificarea in finala Cupei Romaniei. "Ma bucur ca am reusit sa obtinem inca o victorie intr-un meci de cupa si sa ajungem din nou intr-o finala. Este un lucru important pentru noi si cred ca, in acest an, finala va fi cea mai frumoasa din ultimii ani", a spus Zicu. In schimb, Marius Maldarasanu a declarat ca Rapid a avut ambitia sa elimine pe Pandurii, mai ales deoarece la tragerea la sorti presedintele clubului din Tg. Jiu, despre care a mentionat ca nu i-a iesit pasenta, a spus ca echipa bucuresteana este cea mai accesibila. "Condescu spunea ca si-a dorit sa pice cu Rapid si a spus ca suntem cea mai accesibila echipa. Iata ca nu i-a iesit pasenta. In campionat am luat doar un punct cu ei si aveam ambitie mare", a spus Maldarasanu. Acesta a precizat ca acum cei de la Rapid se gandesc la meciul cu Dinamo. "Este pacat ca se joaca fara spectatori, dar decat sa fi jucat pe stiu eu ce teren prost, mai bine am ales Giulestiul. Macar aici avem un teren foarte bun si nu degeaba s-a investit atat in el. Cei de la Dinamo sunt deja campioni. Nu matematic, dar dupa parerea mea sunt campioni. Noi vrem sa jucam si apoi sa vorbim. Ati vazut ca si cei de la Steaua, dupa meciul din Giulesti au spus ca e incheiata lupta pentru locul 2. Eu am spus atunci ca se mai joaca si uitati-va ca totul s-a intors impotriva lor. E bine ca in declaratii sa fii mai rezervat. Ar trebui ca aceasta atitudine sa plece de la conducatori pentru ca ies prea mult in fata, mai mult ca jucatorii", a declarat Maldarasanu. De cealalta parte, antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe, s-a aratat dezamagit de atitudinea ziaristilor, care au criticat prestatia echipei sale in semifinala cu Rapid. "Acum am uitat tot, am uitat ca ne-am calificat in semifinale pentru prima data, ca am eliminat o echipa ca Dinamo, acum se uita toate", a spus Neagoe. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.