Cei doi vor sa dea in judecata Inter pentru ca le-au fost spionate escapadele bahice.

Dupa ce Adrian Mutu a anuntat ca va da in judecata clubul Inter Milano, pentru ca i-a interceptat convorbirile telefonice, si Christian Vieri intentio
Cei doi vor sa dea in judecata Inter pentru ca le-au fost spionate escapadele bahice.

Dupa ce Adrian Mutu a anuntat ca va da in judecata clubul Inter Milano, pentru ca i-a interceptat convorbirile telefonice, si Christian Vieri intentioneaza sa-si dea in judecata fostul sau club, Inter Milano, dupa ce o firma de detectivi l-a supravegheat pe fotbalist pe vremea cind juca la echipa milaneza, informeaza Reuters. Avocatul lui Vieri spune ca se vor cere daune in valoare de noua milioane de euro de la clubul din Serie A, drept compensare pentru "prejudiciile morale, de imagine si patrimoniale" pe care le-a suferit. Avocatul a precizat ca fotbalistul cere alte 12 milioane de euro de la Telecom Italia, pe motiv ca respectiva companie de telefonie a furnizat detectivilor inregistrarile convorbirilor sale private.

"Ma voi gindi bine la ce voi face, nu exclud o actiune in justitie. Ma voi consulta cu ceilalti jucatori care s-au aflat in aceasta situatie, pentru a sti ce gindesc si ei. Nu m-am simtit bine atunci cind am aflat ca am fost spionat cind jucam la Inter", a spus Mutu. Alaturi de cei doi, au mai fost filati de detectivi particulari, sirbul Vladimir Jugovici, brazilianul Ronaldo si arbitrul Massimo De Santis.Ancheta privind ascultarile ilegale a fost initiata in septembrie 2006, cind au fost arestate 21 de persoane si s-au efectuat zeci de perchezitii in orase ca Milano, Florenta, Bologna sau Torino. Acuzatiile formulate in acest caz de Procuratura din Milano sint: "asociere pentru comiterea unui delict", "corupere", "violarea intimitatii" sau "fals".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.