La doar citeva zile de la golul inscris cu o lovitura de cap de la 52 de metri si de la senzationata reusita, in stil Maradona, a lui Lionel Messi in intilnirea de cupa Barcelona - Getafe, brazilianul Diego, de la Werder Bremen, a avut si el o e

La doar citeva zile de la golul inscris cu o lovitura de cap de la 52 de metri si de la senzationata reusita, in stil Maradona, a lui Lionel Messi in intilnirea de cupa Barcelona - Getafe, brazilianul Diego, de la Werder Bremen, a avut si el o executie perfecta. S-a intimplat in minutul 90+3 al meciului de campionat cu Allemania Aachen, iar distanta de la care a sutat a fost de 62 de metri, jucatorul profitind de faptul ca portarul oaspetilor urcase in careul lui Werder la lovitura libera premergatoare fazei. Diego, jucator transferat vara trecuta de la FC Porto, a stabilit astfel scorul final, 3-1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.