Realitatea TV propune o poveste de viata impresionanta. Condamnat la opt ani de inchisoare pentru tilharie, Radu Muntean, in virsta de 26 de ani, este singurul detinut-jurnalist din Romania, premiat, de altfel, si de Comisia Europeana. Muntean modereaza o emisiune, care descrie viata din inchisoare, si este redactor-sef adjunct al revistei Penitenciarului de Maxima Siguranta Timisoara, de unde isi povesteste viata.

De luna viitoare va fi si reporter de teren. „Eu sint tipul fara dinti in gura si chel, care apar la tv. Asa sint eu, nu incerc sa imi construiesc imaginea", a declarat Radu pentru emisiunea „Reporterii Realitatii", care va fi difuzata duminica la Realitatea TV, la ora 20.10.

Alte titluri din cadrul emisiunii de duminica sint „Flaminzi dupa 100 de ani", un reportaj despre saracia, mizeria si lipsurile din satul in care a izbucnit Rascoala, transformat de Ceausescu in oras si „Sahara din Oltenia" - un material despre desertificarea Romaniei. „Reporterii Realitatii" au filmat si o nunta tiganeasca din buricul Capitalei si vin cu o idee de afacere pentru parintii ocupati: cum sa-ti supraveghezi copilul. (P.B.)