Vicepresedintele craiovean Silvian Cristescu (foto) a declarat ieri ca a auzit mai multe zvonuri conform carora meciul "Poli" Timisoara - Ceahlaul va fi blat si a amenintat ca gruparea olteana va recurge la masuri extreme daca partida va fi suspecta
Vicepresedintele craiovean Silvian Cristescu (foto) a declarat ieri ca a auzit mai multe zvonuri conform carora meciul "Poli" Timisoara - Ceahlaul va fi blat si a amenintat ca gruparea olteana va recurge la masuri extreme daca partida va fi suspecta de aranjament. Ceahlaul este pe locul 15 in Liga I, la doua puncte in urma Universitatii, care joaca in Banie cu Unirea Urziceni. Dupa declaratia lui Cristescu, oficialii de la Ceahlaul si de la "Poli" au reactionat ferm. "Am mai retrogradat o data si nu am apelat la jocuri de culise. N-o sa apelez nici acum. Ceahlaul joaca doar pe teren", a spus Stefan. "Timisoara nu intra cu nimeni in jocuri de culise. Craiovenii sa-si vada mai bine de echipa lor", a declarat Iancu.
"Joi a batut un vant foarte puternic dinspre Timisoara, care a adus la Craiova un zvon ca in partida dintre banateni si Ceahlaul s-ar pune de un blat. Noi facem apel catre patronul Marian Iancu, pe care l-am cunoscut ca fiind un om cinstit si corect, care a bagat bani in fotbal, ca meciul sa se joace pe teren. Nu o spun intamplator, pentru ca zvonul care a ajuns aici face legatura intre prietenia dintre presedintele Ceahlaului, Gheorghe Stefan, si actualul presedinte al Timisoarei, Gheorghe Chivorchian", a spus Cristescu. Acesta a mentionat faptul ca la meciul de duminica, din Liga I, arbitru a fost desemnat Marius Avram, fiul fostului arbitru, actualmente observator, Vasile Avram. "Vasile Avram este cel care ne-a facut de foarte multe ori probleme, atat ca arbitru cat si ca observator, si pe care Stefan a vrut de mai multe ori sa-l puna seful arbitrilor. Sunt zvonuri pe care le-am auzit de la oameni de fotbal din Timisoara, de la ziaristi de acolo. Daca partida va fi suspecta de blat, vom recurge la masuri extreme, mergand pana la retragerea din campionat. Respectam Timisoara, ii felicitam pentru calificarea in finala Cupei Romaniei si ne-am bucura sa aiba aceeasi evolutie ca in meciul cu Steaua", a afirmat oficialul craiovean. Cristescu, care dupa meciul cu Otelul si-a dat demisia din functia de vicepresedinte, a declarat ca a venit timpul ca oltenii sa obtina prima victorie "dupa o seceta asa de mare". "Deja puteti sa puneti cele trei puncte la zestrea noastra. Am incredere in baieti si cred ca ceea ce s-a intamplat la Galati i-a trezit la realitate. Gata, cred ca ajung 10 meciuri fara victorie", a spus Cristescu. Altfel, conducerea clubului din Craiova a decis sa permita accesul a doua persoane pe un bilet la meciul de astazi cu Unirea Urziceni, pentru ca astfel echipa sa fie sustinuta de cat mai multi suporteri. "Pe noi nu ne intereseaza banii, vrem sa avem cat mai multi oameni in tribuna.
Asteptam cu interes si raspunsul celor de la Jandarmerie, care momentan s-au opus si din cauza ultimelor incidente de la Bucuresti. Ne dorim sa avem cat mai multi suporteri, pentru a conduce echipa spre victorie. Poate ca am fi lasat chiar intrarea gratuita, dar stiti ca nu se mai da voie", a declarat Lucian Mitu, directorul de marketing al Universitatii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.