Actrita americana Kim Basinger si fostul sau sot Alec Baldwin sunt din nou la cutite, dupa ce acesta din urma i-a adresat o serie de injurii fetitei lor, Ireland, intr-un mesaj lasat pe robotul telefonului mobil al micutei.
In inregistrarea cu pricina, facuta publica pe site-ul TMZ. com, Baldwin poate fi auzit facandu-si cu ou si cu otet fiica in varsta de 11 ani. "Esti o nerusinata, o scroafa fara minte. (...) Nu ai pic de creier sau bun simt ca orice fiinta umana", i-a spus fiicei sale cunoscutul actor, suparat ca aceasta nu a raspuns la telefon desi intre ei avusese loc o discutia prealabila in acest sens. "Nu-mi pasa daca ai 12 ani, 11 sau ca esti un copil sau ca maica-ta are o durere in fund si ca nu-i pasa de tine nici cat negru sub unghie. Gata, cu acest telefon m-ai umilit pentru ultima data", a urlat Baldwin. El mai spunea ca intentiona sa zboare de la New York la Los Angeles pentru a-i spune in fata fiicei sale ce gandeste despre ea.
Site-ul TMZ.com precizeaza ca mesajul cu pricina a fost lasat pe 11 aprilie.
Purtatorul de cuvant al lui Baldwin a precizat, joi, ca "spre binele copilului, actorul in varsta de 49 de ani va face "ceea ce mama este patologic incapabila sa faca - adica va pastra tacerea si va da ascultare hotararii instantei". "Mama lui Ireland si avocatul acesteia au incalcat recomandarile instantei dand publicitatii materialul audio cu pricina", a mai precizat purtatorul de cuvant, adaugand ca "desi Alec recunoaste ca ar fi trebuie sa foloseasca un alt limbaj cu fiica sa, oricine il cunoaste in particular stie prin ce a trecut acest om in ultimii sase ani". "Mesajul vorbeste de la sine", a precizat, la randu-i, purtatorul de cuvant al lui Basinger.
Baldwin si Basinger, 53 de ani, s-au casatorit in 1993. Din 2001, cand ea a introdus actiunea de divort, intre cei doi s-a dus o adevarata batalie pentru custodia copilului. Divortul s-a pronuntat in 2002, dar disputele lor au ajuns ulterior in mai multe randuri in presa. In luna octombrie a anului trecut, Basinger a fost acuzata de sfidarea instantei pentru ca a incalcat termenii acordului de custodie din 2004. Urmatorul termen in acest caz ca fost stablit pentru 4 mai.