Velcea a mentionat ca, in momentul in care a fost numit antrenor, nu spera ca va ajunge cu echipa banateana in ultimul act al Cupei Romaniei. "Sincer, nu speram, atunci cand am fost instalat in functie, ca vom reusi sa ne calificam in finala. De acee
Velcea a mentionat ca, in momentul in care a fost numit antrenor, nu spera ca va ajunge cu echipa banateana in ultimul act al Cupei Romaniei. "Sincer, nu speram, atunci cand am fost instalat in functie, ca vom reusi sa ne calificam in finala. De aceea, tin sa multumesc si predecesorilor mei care au adus echipa pana aici. Nu stiu daca raman de la vara. Daca nu, conducerea imi va propune o alta functie in cadrul clubului", a spus Velcea. Directorul executiv al gruparii banatene, Gheorghe Chivorchian, a declarat ca, dupa incheierea sezonului, Velcea va ramane antrenor in cadrul clubului, antrenor principal urmand sa fie numit insa un alt tehnician. "Velcea ramane antrenor in cadrul clubului de la vara. Cand vom gasi antrenorul principal pe care il dorim, il vom aduce la Timisoara", a spus Chivorchian. Intrebat daca una dintre variante este Olaroiu, care s-ar putea desparti de Steaua, Chivorchian a raspuns: "Acum sunt mai multi antrenori pe care ii avem in vedere". La randul sau, presedintele Marian Iancu s-a aratat multumit de victoria obtinuta si spera ca adversarul din finala sa fie Rapid. "Este una dintre cele mai frumoase victorii ale Timisoarei. Usor-usor, rezultatele incep sa vina", a spus Iancu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.