Sunt un cititor asiduu al editorialelor semnate in ZIUA de S.R.S. si trebuie sa recunosc ca prognozele sale, de-a lungul anilor, s-au adeverit. Si tocmai in aceasta calitate, de cititor, raspund pariului lansat ieri de Nasu' (cum ii spunem noi si cum
Sunt un cititor asiduu al editorialelor semnate in ZIUA de S.R.S. si trebuie sa recunosc ca prognozele sale, de-a lungul anilor, s-au adeverit. Si tocmai in aceasta calitate, de cititor, raspund pariului lansat ieri de Nasu' (cum ii spunem noi si cum au simtit multi pe pielea lor...). Asadar, daca Basescu nu va castiga anticipatele prezidentiale, promit ca in maximum trei zile de la anuntarea rezultatului, sa-i aduc lui S.R.S., pentru splendidul sau parc mini-zoo de la Silistea-Snagov, o rata leseasca, din acelea care fac ciocul mic, iar daca Suspendatul va castiga, il rog sa-mi aduca o tigara de foi cubaneza. De la marele trafic de influenta din portul Anvers, of course.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.