Succesul de audiență al show-ului "Vreau să fiu mare… vedetă" de la Antena 1, precum și numărul mare de copii talentați prezenți la preselecțiile organizate in toată țara de către echipa emisiunii sunt motivele pentru care aceast show va continua incă un sezon.


"Am constat că micuții romani sunt talentați nu doar la cantece și dansuri. Am stabilit ca, in această a treia serie a concursului, să participe toți copiii care au talente nemaipomenite, pentru că fiecare merită să fie mari… vedete", mărturisește producătorul emisiunii, Monica Mihai.

SURPRIZĂ. Ediția de maine, de la ora 20:30, la Antena 1 este una specială pentru Roxana, deoarece este chiar ziua ei de naștere, iar frumoasa prezentatoare a avut parte de o mare surpriză.


"De cum am intrat in platoul de filmare am simțit că se intamplă ceva ciudat, pentru că Denisa, mascota noastră, o tot intreba pe mama ei: «Mami, e momentul?». Exact la inceputul filmării, colegii mei Betty, Alin, alături de Ovidiu și Denisa, au năvălit in platou cu un tort mare-mare, in formă de Mickey Mouse. Atunci am ințeles nerăbdarea micii noastre mascote. Celebrul personaj de desen animat este preferatul meu și vă dați seama că nu mi-am putut stăpani lacrimile la vederea unui asemenea desert", spune Roxana.