Antrenorul a ratat aproape tot in acest sezon, dar a cistigat dar a cistigat prelungirea intelegerii cu Becali.

Scenariul paradoxal, ca echipa care a adus cele mai multe puncte din competitiile continentale sa ramina in afara cupelor europene, incepe sa provoace frisoane in Ghencea. Steaua a ratat posibilitatea de a prinde Cupa UEFA prin intermediul Cupei Romaniei-Timisoreana, iar calificarea de pe locul 4, pe care il ocupa acum in Liga 1, s-a indepartat o data cu accederea in finala de pe Bega a Politehnicii Timisoara. Infringerea ce a urmat jocului lamentabil prestat de ros-albastri in Giulesti a dus Steaua in pragul colapsului. Scorul final a fost doar 1-0, iar asta pentru ca nici banatenii n-au excelat in teren, iar in ceea ce-i priveste pe elevii lui Olaroiu, acestia n-au fost in stare sa puna in pericol poarta adversa.

Oli pleaca in vara, MM ar mai sta

Ajuns la capatul puterii si al rabdarii, antrenorul si-a anuntat jucatorii, in vestiar, ca isi da demisia, insa ieri nu numai ca a revenit asupra deciziei, dar a si semnat in fata presei un nou contract cu ros-albastrii, valabil pentru trei ani, ale carui clauze vor fi stabilite ulterior. „M-am gindit sa-mi dau demisia, dar nu vreau sa las echipa la greu", a declarat ieri Cosmin Olaroiu, care s-a bucurat dupa meciul de miercuri atit de sprijinul lui Gigi Becali, cit si de cel al managerului general Mihai Stoica. In ceea ce-l priveste pe acesta din urma, el si-a facut deja planuri pentru la vara: „Vor pleca acei fotbalisti care nu joaca pentru Steaua cu sufletul, si noi stim care sint aceia. Cei care nu vor primi nici o oferta de transfer vor juca la echipa a doua, pina cind vom considera ca merita sa revina la prima echipa. Cei care vor ramine, plus cei ce vor fi adusi, vor trebui sa joace cu inima pentru Steaua".

Lozinci anti-Gigi

Pe de alta parte, finantatorul Gigi Becali are o sustinere din ce in ce mai mica in Ghencea, numarul celor care il contesta inmultindu-se cu fiecare rezultat negativ al echipei. I se reproseaza in primul rind austera politica de transferuri dusa in ultimele sezoane, care a creat la echipa un mediu neconcurential si a facut posibila titularizarea conjuncturala a unor fotbalisti iesiti din forma, cum au fost, miercuri, cazurile lui Paraschiv, Lovin sau Nicolita. In ceea ce o priveste pe Poli, aceasta a evoluat si ea destul de slab in meciul cu Steaua, diferenta dintre cele doua formatii fiind facuta de armeanul Karamian, care a centrat perfect la singurul gol al meciului, inscris de australianul McKain. Finala Cupei Romaniei se va disputa intr-o singura mansa, la Timisoara, pe 26 mai.