Teddy era faimos pentru zgarcenia sa - o "calitate" care se pare era impartasita de sotia sa. Desi erau miliardari, Nina cheltuia pe luna pentru ea mai putin de patru sute de dolari si prefera, decat sa frecventeze restaurante scumpe, sa manance la f
Teddy era faimos pentru zgarcenia sa - o "calitate" care se pare era impartasita de sotia sa. Desi erau miliardari, Nina cheltuia pe luna pentru ea mai putin de patru sute de dolari si prefera, decat sa frecventeze restaurante scumpe, sa manance la fast-food. Se spune ca aceasta isi facea cumparaturile numai la magazinele cu reduceri, de unde isi cumpara hainele sale excentrice, iar la teatru statea la cozi pentru a achizitiona numai bilete la pret redus. "Nina era un adevarat personaj. Nu era interesata decat de bani si de ea insasi. Daca nu vindea sau cumpara ceva, nu o interesa nimic. Cand familia Wang mergea in vizita sau la restaurant, intotdeauna luau resturile la pachet. Doi miliardari cereau menajerei sau chelnerilor sa puna ce-a mai ramas de pe masa la pachet, pentru acasa, era intr-adevar, ceva unic", a declarat un apropiat al familiei. Nu aveai cum sa nu o placi, cu fustele ei exagerat de scurte si cu coditele in vant. Avea cu adevarat farmec, cum mergea ea ca o scolarita, in sosetute si costumase la sedintele de consiliu, insotita de cainele ei, Wei Wei, sau uneori si de maimutica" a povestit un om de afaceri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.