Cantaretul Gil Dobrica a fost inmormantat, ieri dupa-amiaza, la cimitirul Ungureni din Craiova, in prezenta a circa doua sute de persoane, informeaza Mediafax. Gil Dobrica a fost inmormantat in cripta familiei, unde sunt parintii lui. Dintre colegii
Cantaretul Gil Dobrica a fost inmormantat, ieri dupa-amiaza, la cimitirul Ungureni din Craiova, in prezenta a circa doua sute de persoane, informeaza Mediafax. Gil Dobrica a fost inmormantat in cripta familiei, unde sunt parintii lui. Dintre colegii de breasla, la funeralii au participat Aurelian Temisan si componentele trupei Heaven. "Va ramane un exemplu pentru mine. A fost mai mult decat un idol, a fost un bun prieten de familie, cantand cu tatal meu mai bine de zece ani. Este singurul artist care atunci cand urca pe scena nu se gandea niciodata la bani. Aveai ce invata de la el", a spus Temisan. Una dintre componentele trupei Heaven, Adina, a spus ca formatia sa a inregistrat o piesa alaturi de Dobrica, si ca in 10 mai urmau sa aiba loc filmarile pentru videoclipul acesteia. Cheltuielile de inmormantare au fost suportate de oameni de afaceri din Craiova si de autoritati locale. Celebrul interpret al piesei "Hai acasa", in varsta de 61 de ani, a murit, marti, la Craiova.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.