Fiica Annei Nicole Smith a ajuns in sfarsit la tatal ei biologic, Larry Birkhead. Din primele fotografii facute celor doi, se poate vedea ca testele ADN nu au facut altceva decat sa sublinieze o asemanare izbitoare intre tata si fiica. Pentru prima d
Fiica Annei Nicole Smith a ajuns in sfarsit la tatal ei biologic, Larry Birkhead. Din primele fotografii facute celor doi, se poate vedea ca testele ADN nu au facut altceva decat sa sublinieze o asemanare izbitoare intre tata si fiica. Pentru prima data, cei doi au pozat pentru o revista americana.
Larry Birkhead a declarat jurnalistilor ca este foarte fericit, si i-a luat chiar apararea avocatului Howard Stern, cel care este trecut pe certificatul de nastere al fetitei: "Lumea il condamna pe Howard, insa el m-a ajutat foarte mult. A stat cu Dannielynn cateva luni, stie ce-i place si ce nu si mi-a spus toate aceste lucruri, m-a ajutat". Birkhead este insa mult mai critic in ceea ce priveste mama lui Anna Nicole Smith, Virgie Arthur, care l-a amenintat ca va lupta cu el pentru micuta. El spune ca aceasta, care nu se intelegea deloc cu fiica ei, l-a numit pe el "un simplu donator de sperma, un barbat de-o noapte". (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.