O scoala catolica din Bronx, condusa de o calugarita extrem de stricta si un preot foarte popular acuzat de pedofilie. Acestea sunt premisele de la care porneste povestea filmului „Doubt”, in care vor evolua impreuna Meryl Streep si Philip
O scoala catolica din Bronx, condusa de o calugarita extrem de stricta si un preot foarte popular acuzat de pedofilie. Acestea sunt premisele de la care porneste povestea filmului „Doubt”, in care vor evolua impreuna Meryl Streep si Philip Seymour Hoffman.
Pelicula este ecranizarea unui roman scris de John Patrick Shanley. Autorul, laureat al prestigioaselor premii Pulitzer si Tony, va semna si scenariul filmului, tot el urmand sa fie si regizor, dupa cum transmite Hollywood Reporter, citat de Mediafax.
PRODUCTIA. Scott Rudin, producatorul filmului pentru Miramax, este la al patrulea proiect pe care-l organizaeaza la celebra casa de filme, dupa ce anterior colaborase cu Disney. Cel mai recent succes al sau cu Miramax a fost „The Queen”, productie care a avut-o pe Helen Mirren in rolul Reginei Elisabeta a II-a.
Primul tur de manivela la „Doubt” este anuntat pentru 1 decembrie 2007 si va avea loc la New York.
PROIECTE. Streep, care a incantat publicul cinefil in anii 70-80 cu interpretari memorabile in filme precum „Vanatorul de crebi”, „Iubita locotententului francez” sau „Sophie’s Chioce”, are in proiect nu mai putin de noua colaborari in perioada imediat urmatoare, dintre care amintim cele la productiile "Rendition", regizata de Gavin Hood si "Lions for Lambs" a lui Robert Redford. Actrita va juca, de asemenea, alaturi de Pierce Brosnan, intr-o adaptare pentru marele ecran a musicalului "Mamma Mia!", produsa de Universal.
Premiat cu Oscar pentru rolul sau din „Capote”, unde a fost si producator, Hoffman a inceput recent filmarile pentru "Before the Devil Knows You"re Dead", regizat de Sidney Lumet. El mai colaboreaza cu Tom Hanks si Julia Roberts pe platourile de filmare ale productiei "Charlie Wilson"s War", regizata de Mike Nichols. Urmatorul lui proiect este o pelicula regizata de Charlie Kaufman, "Synecdoche, New York".
Jurnalul Online


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.