Pe baza succesului inregistrat de telenovele in randul publicului feminin, biletele la concertul RBD sunt cele mai scumpe din Romania ultimilor doi ani. Pentru a fi aproape de idolii lor, fanele mexicanilor vor plăti 300 de lei.


Considerat la ora actuală un grup "fenomen", RBD (alcătuit din: Dulce Maria, Anahi, Maite, Christopher, Alfonso și Christian) a debutat in 2005, cu albumul "Rebelde" și de atunci este intr-o ascensiune continuă. Iar succesul lor pe plan muzical se datorează in mare parte faptului că cei șase sunt (din octombrie 2004) protagoniștii unei telenovele celebre: "Rebelde". Și chiar dacă un recent sondaj a aratat că femeile vorbitoare de limbă spaniolă nu prea se dau in vant după telenovele, in Romania acestea se bucură de un succes deosebit și in consecință, concertul RBD programat la 12 iunie pe stadionul Cotroceni, se anunță un succes sigur. Mai ales că in spectacolul, care va incepe la ora 20:00, va apărea (pe langă "eroii" principali) și Diego, un alt artist din telenovela "Rebelde". Organizatorii concertului, Media Services-EMI Romania și UMG, au anunțat că biletele vor fi puse in vanzare săptămana viitoare pe net, la www.vreaubilet.ro , www.biletedespectacol.ro și pe alte site-uri ce vor fi anunțate ulterior, după care, din 15 mai biletele se vor găsi și in rețeaua de magazine Diverta.

ÎNTRE 100 și 300 RON. Prețul biletelor la acest concert sunt după cum urmează: pe gazon: 100, 200 și 300 RON (acestea din urmă in număr limitat, 1000 de locuri, chiar in fața scenei), tribuna oficială – 300 RON, tribuna a I-a 180 RON și respectiv 50 RON (cu vizibilitate redusă), peluză 120 RON. Pană in prezent, la noi in țară au avut loc puține concerte găzduite de stadioane: Michael Jackson (de două ori), Joe Cocker & Rod Stewart, Metallica pe stadionul Național, Julio Iglesias pe Cotroceni. Anul trecut au fost Depeche Mode pe Stadionul Național și Shakira pe Dan Păltinișanu din Timișoara, iar la vară George Michael și Rolling Stones, ambele pe Stadionul Național. Deși vorbim de nume foarte grele ale scenei internaționale, biletele la concertul mexicanilor vor avea prețul cel mai ridicat. Astfel, dacă la George Michael biletele de pe gazon costă intre 90 și 150 RON, iar la Rolling Stones intre 87 și 167 RON, la RBD sunt intre 100 și 300 RON.