Subiectul abordat de revista Cancan si preluat de ziarul ZIUA reprezinta o speculatie vulgara si fantezista cu privire la o presupusa relatie intre persoana mea si Alexandru Erbasu. "Povestea" este in mod evident lipsita atat de adevar cat si de continut. Consider ca initiativa ziarului ZIUA de a publica un asemenea articol jignitor si defaimator reprezinta o ofensa adresata propriei persoane, cu atat mai mult cu cat textul a fost redactat fara ca jurnalistul sa asigure anterior verificarea informatiilor. Mai mult, preluarea unei informatii false dintr-un tabloid poate fi catalogata drept una neadecvata pentru imaginea cotidianului ZIUA.
In cazul in care acest subiect va fi exploatat in continuare in paginile ziarului ZIUA, imi rezerv dreptul de a actiona in judecata atat jurnalistul semnatar al articolului, cat si publicatia.
Imi exprim insa speranta ca aparitia unui articol de acest fel intr-un cotidian cu experienta pe piata media din Romania nu reprezinta decat un simplu accident. In consecinta, va adresez rugamintea de a publica acest drept la replica, in urmatoarea editie a ziarului ZIUA. Va multumesc.
Av. Elena Udrea
Secretar executiv PD