El a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca primarul Adrian Inimaroiu ii pregateste debarcarea din functie, la urmatoarea sedinta a Consiliului local. In replica, edilul ne-a declarat ca Silaghi va fi schimbat din functie chiar de catre colegii
El a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca primarul Adrian Inimaroiu ii pregateste debarcarea din functie, la urmatoarea sedinta a Consiliului local. In replica, edilul ne-a declarat ca Silaghi va fi schimbat din functie chiar de catre colegii sai de partid - directori in primarie si consilieri PD -, iar acest lucru este provocat de "nemultumiri mai vechi ale acestora in legatura cu prestatia viceprimarului, care dateaza de la sfarsitul anului 2005".
In semn de sustinere, Silaghi a fost insotit la conferinta de presa de sase dintre cei 11 consilieri locali ai PD. Printre cei care au lipsit, actorul Costel Cascaval, director adjunct al Centrului Cultural "N. Balcescu", ne-a declarat ca viceprimarul a reusit performanta de a intra in conflict "cu toti din primarie si din Consiliul local", astfel ca inlocuirea lui din functie este iminenta.
Precizam ca, in conformitate cu legea administratiei locale, schimbarea viceprimarului se poate face la propunerea primarului sau a unei treimi dintre consilieri si trebuie votata de jumatate plus unu dintre consilierii in functie. Conform modificarilor aduse in august 2006 Legii 215, odata cu pierderea functiei de viceprimar, Silaghi o pierde si pe cea de consilier local.
La Sectorul 1, viceprimarul Mihai Bazgan a dezmintit, ieri, zvonurile privind demiterea sa. Astazi, in sedinta Consiliului General, va fi luata in discutie inlocuirea viceprimarului general Ludovic Orban, care si-a parasit functia in favoarea celei de ministru al Transporturilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.