STELAR. În această seară, The Note il are invitat, pentru prima dată in Romania, pe DJ Parov Stelar & Band. Prima parte a serii va fi dedicată concertului live Parov Stelar, un show de jazz, groove, house și breakbeat, urmand ca Stelar
să se ocupe de platane pană dimineață. Intrarea este
10 RON. (R.G.)

ZIUA TELEVIZORULUI. Club A a ajuns la cea de-a zecea ediție a "Zilei in care inchidem televizorul". Evenimentul incepe la ora 17:00, cu videoproiecții de filme de scurt-metraj. La ora 18:00, Valentin Leonat va susține un recital de jazz, iar
la ora 19:00, Horea Badău
aduce "Cronicarii TV la masa Dezbaterilor". Invitați: Costi Rogozanu, Vlad Iorga, Bogdan Iancu și Simona Tache. (R.G.)

LA MANIA. ProFM deschide sezonul in La Mania (Mamaia)! În această seară avem două seturi Audiofly, Livio, iar maine seară invitați la platane sunt Lee Burridge (foto) și Bill Patrick. Duminică seară, Steve Lawler și Livio incing atmsofera, urmand ca luni Gabriel Ananda și Scarlett Etienne să facă legea in La Mania. Nu rata patru seri de excepție! (R.G.)

TRIBAL TECHNO. Continuand seria evenimentelor tehno, Q-level a hotărat să-l aducă in premieră in Romania,
la Arenele Romane, pe DJ Umek, in data de 11 mai. Născut in 1976 in Lubliana, Slovenia, pionier al muzicii electronice in țara sa natală, Uros Umek și-a inceput cariera in 1993. De la primele evenimente underground și pană la petreceri cu mii de oameni nu a fost decat un pas. Astăzi este și un producător de succes. Un master al celor trei platane pe care mixează simultan, Umek reușește să fuzioneze diferite stiluri: de la tribal tech-house la techno. (R.G.)

URBAN MUSIC.Începand cu sfarșitul lunii aprilie Ursus lansează o nouă serie de evenimente dedicate urbanului, contemporanului. Reunite sub titulatura "Ursus Urban Music Party", concertele de muzică chill-out, fusion, electro-underground și psihedelic vor avea loc lunar in diferite locații bucureștene. Primul concert a avut loc la 19 aprilie, in El Comandante, unde invitați au fost Șuie Paparude și Discordless. Organizatorii promit ca fiecare concert să aducă spectatorilor cadouri corelate specificului underground, precum și proiecții speciale executate de artiști vizuali, care impreună cu formațiile concertante să comunice mesajul integrat in eveniment. Fiți pe fază! Urmează alte nume "grele"! (R.G.)

TURNEU KUMM. În această săptămană Kumm (foto) dă startul turneului "Different Parties", la Cluj. Piesele noului album vor fi prezentate in clubul Armaghedon (Campia Turzii) la 20 aprilie, in cadrul evenimentului Zilele Orașului (Sf. Gheorghe) la 27 aprilie, in Social Club (Reghin) la 28 aprilie, in Bunker (Timișoara) la 9 mai, in Utopia (București) la 17 mai, in cadrul festivalului Top T, unde vor fi cap de afiș, la 19 mai și in Lăptărie (București), la 26 mai, urmand ca alte locații să fie anunțate in curand.

EUROCK FESTIVAL. Teatrul de Vară din Tg. Mureș va fi, incepand cu 12 mai, gazda festivalului Eurock. Șase formații vor deschide sezonul festivalelor rock din această vară: Guerrillas (hardcore), Psychosymphony (psychedelic metal), Taine (death metal), Cadaveres – in premieră in Romania, vor susține un concert hardcore metal ș, Tuzmadar (modern heavy) și ungurii de la Wisdom care-și vor lansa, cu această ocazie, noul album "Words of Wisdom". (R.G.)

JAZZ SESSION. În această duminică, de la ora 19:00, in Session Club se deschide seria concertelor jazz cu un concert live electro-pop-jazz susținut de Mara&Zum (foto). Deși nu practică un jazz pur, totuși se regăsesc multe elemente de improvizație și spontaneitate in muzica lor, ceea ce ii apropie de caracteristicile genului. Avand o bază constituită electronic, sitarul și percuția completează sound-ul Mara&Zum care conferă acea sclipire de "human touch" specifică muzicii live. (R.G.)

... & MORE