Ted Bundy - Theodore Robert "Ted" Bundy a fost unul dintre cei mai renumiti asasini in serie ai Americii. Bundy, care se pare ca era sociopat, a violat si ucis mai multe tinere, intre anii 1974 si 1978. Nu se stie nici pana astazi cate femei a ucis,
Ted Bundy - Theodore Robert "Ted" Bundy a fost unul dintre cei mai renumiti asasini in serie ai Americii. Bundy, care se pare ca era sociopat, a violat si ucis mai multe tinere, intre anii 1974 si 1978. Nu se stie nici pana astazi cate femei a ucis, el recunoscand doar 30 de crime. A fost executat pe scaunul electric la data de 24 ianuarie 1989.
Roy Norris - acesta a facut o echipa criminala cu amicul sau Lawrence Bittaker, ambii hotarand in puscarie ca atunci cand ies, sa ucida cat mai multe adolescente "pentru distractie" si sa filmeze crimele. S-a dovedit ca cei doi au reusit sa tortureze si sa ucida in mod sadic patru fete, desi autoritatile cred ca este vorba de peste 30 de victime. Cei doi sunt si in prezent in inchisoare.
Charles Manson - faimos pentru crimele sale, Manson a fost liderul unui grup dubios denumit "Manson Family". A fost condamnat pentru instigare la crima, membrii grupului sau fiind cei care au comis abominabilele crime din august 1969. "Manson Family" a ucis in mod bestial sapte persoane, printre care si Sharon Tate, sotia regizorului Roman Polanski, care era insarcinata in opt luni. Manson este in prezent la inchisoare, fiind condamnat pe viata.
John Wayne Gacy - a fost un criminal in serie care a molestat si ucis 33 de baieti si barbati, dintre care 28 i-a ingropat in curtea sa. A fost executat la data de 10 mai 1994.
David Berkowitz, Fiul lui Sam, a ucis sase persoane si a ranit alte cateva in New York-ul anilor '70. Pentru ca si-a recunoscut faptele, a fost scutit de pedeapsa capitala, fiind condamnat pe viata.
Coral Eugene Watts este un alt criminal in serie american, care este in prezent in inchisoare, fiind condamnat pe viata. Nu se stie cu exactitate cate victime a ucis, politisii suspectand ca ar fi asasinat peste 80 de femei, cu varste cuprinse intre 14 si 44 de ani. (Monica BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.