Daca Nostradamus ar fi fost contemporan cu Traian Basescu, ar fi castigat cu siguranta mult mai multi bani decat a reusit sa adune in secolul 16. In Romania mai putin, in afara granitelor tarisoarei noastre mai mult. „Par egzamplu”, in Hong
Daca Nostradamus ar fi fost contemporan cu Traian Basescu, ar fi castigat cu siguranta mult mai multi bani decat a reusit sa adune in secolul 16. In Romania mai putin, in afara granitelor tarisoarei noastre mai mult. „Par egzamplu”, in Hong Kong ghicitorii sunt la mare pretuire printre localnicii cu dare de mana. Atat de mare este respectul pe care cei mai instariti membrii ai comunitatii locale il poarta versiunilor masculine sau feminine ale mamei „Omida” (in varianta asiatica), incat un „prezicator” din localitate ar putea deveni unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Si asta pentru ca Nina Wang, cea mai bogata femeie din Asia, decedata la inceputul acestei luni, i-a lasat mostenire averea lui Chan Chun Chuen, nimeni altul decat „oracolul” personal al defunctei, relateaza AFP, citata de Rompres.

COMPLICATII.Extravaganta chinezoaica, poseda o avere personala estimata la 4,2 miliarde de dolari, ceea ce il va plasa automat pe Chan Chun Chuen in topul „Forbes”. Totusi, „Nostradamus” de Hong Kong va trebui sa lupte, daca va dori sa intre in posesia muntelui de bani lasat in urma de protectoarea sa. Potrivit publicatiei „Next Magazine”, Nina Wang ar fi lasat in urma doua testamente diferite. In primul, datand din 2002, imensa avere era lasata unei organizatii de caritate. Cel de al doilea testament, redactat in 2006, il confirma insa pe ghicitorul de profesie ca fiind unicul beneficiar al celor 4,2 miliarde $. Mai mult decat atat, membri ai familiei Ninei Wang (care nu a avut mostenitori directi) intentioneaza sa atace in instanta cele doua documente.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.