Gica Craioveanu a fost inclus de Partidul Popular spaniol pe lista candidatilor la alegerile municipale, filiala Getafe, declarandu-se impresionat de proiectul "popular". "Nu am intrat in politica, sunt independent, o fac pentru a incerca sa fac ceva
Gica Craioveanu a fost inclus de Partidul Popular spaniol pe lista candidatilor la alegerile municipale, filiala Getafe, declarandu-se impresionat de proiectul "popular". "Nu am intrat in politica, sunt independent, o fac pentru a incerca sa fac ceva pentru sport, din politica nu inteleg nimic. Mi-a placut propunerea primita si voi incerca sa imbunatatesc sportul din Getafe. Nu au fost multe persoane surprinse de decizia mea: daca am ales sa fac acest lucru este pentru ca ma voi concentra pe sport si voi incerca sa inapoiez dragostea si sprijinul pe care mi le-au oferit Getafe in cei patru ani petrecuti aici", a spus Craioveanu, unul dintre cei mai iubiti fosti fotbalisti ai gruparii din apropiere de Madrid. "Sunt iubit de multa lume, dar nu stiu: cred ca putem conduce, chiar daca si actualul primar este foarte iubit", a spus Gica despre sansele Partidului Popular la alegeri. El a explicat inca o data ce l-a determinat sa faca acest pas. "Am acceptat pentru sport, pentru Getafe: nu stiti ce inseamna ca 15.000 de oameni sa iti strige sa ramai, te unge pe suflet si voi incerca sa inapoiez putin din aceasta dragoste prin sport, mai ales pentru copii", a comentat Craioveanu. In varsta de 39 de ani, fostul fotbalist a evoluat de-a lungul carierei sale la Metalurg Slatina (1988-1990), Universitatea Craiova (1990-1995), Real Sociedad (1995-1998), Villarreal (1998-2002) si Getafe (2002-2006), iar in prezent este comentator de radio in Spania. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.