"Traian Basescu a solicitat serviciilor de informatii, SRI, SIE si Unitatea Militara 0962 a Ministerului Administratiei si Internelor informatii compromitatoare pe care aceste institutii le detin asupra judecatorilor Curtii Constitutionale a Romaniei
"Traian Basescu a solicitat serviciilor de informatii, SRI, SIE si Unitatea Militara 0962 a Ministerului Administratiei si Internelor informatii compromitatoare pe care aceste institutii le detin asupra judecatorilor Curtii Constitutionale a Romaniei. In mod specific la nivelul SRI, Traian Basescu a solicitat directorului SRI si primului adjunct al directorului SRI astfel de informatii despre judecatorii Curtii. La randul sau, prim-adjunctul SRI, domnul colonel Coldea, a dispus verificarea acestor date in banca de date a SRI, informatii detinute de aceasta institutie, verificand inclusiv la Departamentul de Analiza si Sinteza al SRI ceea ce a fost prezentat de catre banca de date a SRI. Dovada acestei imixtiuni nepermise in viata democratica a Romaniei si a politiei politice pe careTraian Basescu o practica din varful statului roman sunt biletele olografe pe care primul adjunct al SRI, domnul colonel Coldea- si dispunem si de originalul acestei note- le-a facut, dispunand Serviciului furnizarea dosarelor compromitatoare ale unor judecatori ai Curtii Constitutionale".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.