Starea antrenorului de atletism Stefan Beregszaszy este stabila dupa interventia chirurgicala suferita in noaptea de luni spre marti, in urma careia i-a fost inlaturat un cheag de sange care obstructiona circulatia sanguina la piciorul stang, informe
Starea antrenorului de atletism Stefan Beregszaszy este stabila dupa interventia chirurgicala suferita in noaptea de luni spre marti, in urma careia i-a fost inlaturat un cheag de sange care obstructiona circulatia sanguina la piciorul stang, informeaza Mediafax. Antrenorul Stefan Beregszaszy (66 de ani) a depasit cu bine cele 24 de ore considerate critice dupa operatia suferita la Institutul Inimi "Nicolae Stancioiu" din Cluj-Napoca. "Acum sunt bine. Cat se poate de bine in situatia in care ma aflu, in convalescenta, dupa operatia suferita la picior. Am fost transferat de la Anestezie Terapie Intensiva intr-un salon al sectiei de Chirurgie Vasculara, unde cel mai probabil voi ramane internat inca o saptamana. Vreau sa le multumesc tuturor medicilor de la Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara si Institutul Inimi Nicolae Stancioiu din Cluj, care au dat dovada de profesionalism si au fost foarte operativi", a declarat ieri Beregszaszy. Tehnicianul, care este vicepresedinte al FR Atletism, a fost antrenorul fostei atlete Maria Cioncan, decedata la inceputul acestui an, in urma unui accident rutier petrecut in Bulgaria. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.