Adriana Bahmuteanu va avea un reality show la Antena 1, iar sotul ei, Silviu Prigoana, un talk-show la Romantica.

Aseara, in locuinta sotilor Prigoana a avut loc prima filmare pentru reality show-ul Adrianei Bahmuteanu. Prima editie va fi difuzata peste o luna, in prime time, la Antena 1, probabil in weekend. „Se vor prezenta aspecte inedite din viata noastra, imagini de la nuntile, botezurile, evenimentele la care vom participa. Camera de filmat nu va patrunde insa in dormitorul nostru. Se va pastra, totusi, o anumita decenta. Nici nu voi naste in direct...", ne-a declarat doamna Prigoana. Pentru inceput, emisiunea Adrianei, care deocamdata nu are un titlu, se va difuza saptaminal, pe parcursul a trei luni. Oferta postului condus de Camelia Voiculescu a fost generoasa. Din surse bine informate, am aflat ca Adriana va primi 10.000 de euro, pentru fiecare editie.

Prigoana, la sueta cu barbatii...

Nici sotul ei, Silviu Prigoana, nu se lasa mai prejos in ce priveste aparitiile periodice pe sticla. Tot in weekend, dar la Romantica, el va sta la taclale cu prietenii, timp de o ora, la „Singur acasa".

„O sa facem o activitate specifica barbatilor, o sa trancanim. Voi fi singur acasa, pentru ca nevasta-mea o sa faca ceva pentru Antena 1 si o sa fie plecata prin oras, la cumparaturi. Atunci eu dau niste telefoane si imi chem citiva prieteni. Mai pe Iliescu, mai pe Basescu, mai un cintaret, mai pe unul din lumea mondena. Bem un sprit, un whisky si discutam, in general, lucruri care nu se spun la televizor".

... Si in show-ul nevestei

Pentru inceput, „Singur acasa" va fi inregistrata. Ulterior, s-ar putea difuza in direct. „O sa incepem de saptamina asta, asa am inteles. Nici o problema, o emisiune de o ora e o vrajeala. Care vor fi primii prieteni pe care-i voi invita? Producatorul emisiunii hotareste care sint prietenii mei. Ce, nu stiati ca sint prieten cu toata lumea?" Silviu Prigoana a infirmat ca TVR i-ar fi propus sa fie protagonistul unui serial de televiziune, alaturi de sotia sa. „La TVR e un serial, „601", si noi am fost invitati intr-unul dintre episoade in postura de guest star. Atita tot. N-am fost ofertati pe tema asta. A fost o chestie fara bani, fara contract. Si, mi-am zis, cine sint eu sa nu apar? Voi fi implicat si in reality show-ul nevesti-mii de la Antena. Daca ea are contract si eu sint barbata-su, normal ca o sa apar si eu. Daca o sa intre cu camera in casa si eu sint acasa, doar n-o sa sar pe geam!"

„Ce vina am eu ca ma vrea publicul?"

Prigoana a fost ofertat de mai multe televiziuni, dar le-a refuzat. N-a vrut sa dea nume. Marturiseste ca nu a acceptat propunerea celor de la Romantica pentru imagine. „Nu am nevoie de imagine. Poate pentru ca nu candidez, n-am functie publica, sint simpatic la popor. De asta banuiesc ca mi se fac oferte si sint invitat in emisiuni, pentru ca fac rating". Conditiile contractuale? „Nu am impus niste conditii, nici ei nu au facut asta. Doar ca in ziua de filmare sa fiu prezent la locatie. Si dupa ce se realizeaza difuzarea, sa mi se dea sumele contractuale. Nu va pot spune cit primesc, dar sumele nu sint mari. Ce voi face cu banii? Ce face toata lumea, maninca, se imbraca, merge la cinema si plateste facturile. Nu fac eu chestii de-alea cu acte de caritate, ca da bine in presa. Am facut destule donatii. Si daca faci un act de mecenat, fa-o fara sa te stie nimeni. Altfel, esti un fatarnic care-si face campanie electorala. Nu a stiut nimeni ca am facut donatii de 3 milioane de euro, in 10 ani. Acum nu mai pot, pentru ca nu mai am sursa de finantare. Ca sa traiesc, ma mai duc la o emisiune, mai iau niste bani de acolo... Ce vina am eu, ca ma vrea publicul? Daca nu m-ar vrea publicul, nu m-ar oferta televiziunile, nu?"