France Football a publicat recent un top al celor mai bine platiti fotbalisti si antrenori din lume. Primul in aceasta lista este starul FC Barcelona, Ronaldinho, ,cu un venit anual de 24 milioane de euro. Pe locul secund se claseaza tot un fotbalis

France Football a publicat recent un top al celor mai bine platiti fotbalisti si antrenori din lume. Primul in aceasta lista este starul FC Barcelona, Ronaldinho, ,cu un venit anual de 24 milioane de euro. Pe locul secund se claseaza tot un fotbalist din Primera Division, David Backham, avand un venit anual, din contractul cu Real Madrid si din publicitate, de 17 milioane de euro.
Cel mai bine platit antrenor este José Mourinho (Chelsea) - 10 milioane de euro. Ronaldo de Assis Moreira „Ronaldinho” s-a nascut la 21 martie 1980, in Porto Alegre. A debutat in nationala Braziliei in 1999, contra Lituaniei. Pentru echipa nationala nationala a jucat 63 de meciuri si a inscris 26 de goluri. Pana la 30 iunie 2010 se afla sub contract cu Barcelona.

Top 5 la castiguri pentru fotbalisti
1. Ronaldinho (FC Barcelone), 24 Milioane Euro
2. David Beckham (Real Madrid), 17 ME
3. Thierry Henry (Arsenal), 15,7 ME
4. Michael Ballack (Chelsea), 15,3 ME
5. Ronaldo (Real Madrid/Milan AC), 15,2 ME

Top 5 la castiguri pentru antrenori
1.José Mourinho (Chelsea), 10 ME
2. Alex Ferguson (Manchester United), 6,1 ME
3. Fabio Capello (Real Madrid), 5,8 ME
4. Sven-Göran Eriksson , 5,2 ME
5. Guus Hiddink (Russie), 5 ME


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.