Asociatia Studentilor si Absolventilor Filierei Francofone a Facultatii de Inginerie in Limbi Straine din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti (UPB) organizeaza, maine, 19 aprilie 2007, targul de job-uri Entreprises-Etudiants, se arata intr-un
Asociatia Studentilor si Absolventilor Filierei Francofone a Facultatii de Inginerie in Limbi Straine din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti (UPB) organizeaza, maine, 19 aprilie 2007, targul de job-uri Entreprises-Etudiants, se arata intr-un comunicat de presa al asociatiei.
Targul se va desfasura, cu incepere de la ora 9.30, in Holul AN din Rectoratul UPB. In fiecare an, evenimentul este sprijinit de Serviciile Comerciale si Culturale Franceze, de Ambasada Frantei si de Agentia Universitara Francofona, precizeaza comunicatul. Si la aceasta editie vor fi prezente peste 50 de companii cu capital francez, printre care se numara BRD, Assystem si Dacia-Renault. Aflat la cea de-a 14-a editie, targul isi propune sa fie legatura dintre studentii aflati in cautarea unui stagiu practic sau a unui loc de munca si companii. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul "www.asaff.ro". (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.