Ridley Scott pregateste un thriller plasat in URSS-ul stalinist, informeaza cotidianul specializat Variety, citat de Rompres. Filmul este o ecranizare dupa romanul intitulat “Child 44”, carte care nu a fost publicata inca. Scenariul are la
Ridley Scott pregateste un thriller plasat in URSS-ul stalinist, informeaza cotidianul specializat Variety, citat de Rompres. Filmul este o ecranizare dupa romanul intitulat “Child 44”, carte care nu a fost publicata inca.
Scenariul are la baza povestea unui ofiter din serviciile secrete sovietice prins intr-o capcana de unul dintre colegii sai si acuzat de tradare. In paralel cu fuga sa, acesta efectueaza o ancheta pe cont propriu legata de decesele unor copii.

CARIERA IMPRESIONANTA. Absolvent al Facultatii de Film de la prestigiosul Royal College of Arts din Londra, Ridley Scott, autor al celebrului film „Duelistii”, a fascinat de-a lungul timpului generatii intregi de cinefili. Creatiile sale reprezinta puncte de referinta in istoria cinematografiei universale, titluri precum „Alien”, „Blade Runner”, Thelma & Louise” sau „Gladiator” – ca sa amintim doar o parte infima dintre acestea – au fost si sunt in continuare obiect de studiu pentru specialistii in arta filmului de pretutindeni.
De trei ori nominalizat la Oscar, cineastul britanic a incheiat recent postproductia lungmetrajului „American Gangster”, lansarea oficiala fiind anuntata pentru data de 2 noiembrie 2007. Filmul, a carui actiune se petrece in anii 70, este povestea unui traficant care introduce droguri in Harlem ascunzand marfa in sicriele soldatilor americani ucisi in Vietnam. Pelicula are in distributie nume sonore de la Hollywood, precum Denzel Washington, Russel Crowe sau Cuba Gooding Jr.
Jurnalul Online


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.