Sala Sporturilor din Tg. Mures a gazduit, luni seara, sarbatoarea baschetului masculin autohton, peste 2.000 de fani adunandu-se in tribune pentru "All Star Game - Volkswagen". Derulat intr-o atmosfera destinsa, meciul stelelor a precedat disputa pol
Sala Sporturilor din Tg. Mures a gazduit, luni seara, sarbatoarea baschetului masculin autohton, peste 2.000 de fani adunandu-se in tribune pentru "All Star Game - Volkswagen". Derulat intr-o atmosfera destinsa, meciul stelelor a precedat disputa politicienilor si a fostelor glorii ale sportului in cinci si a ridicat sala in picioare cu o abundenta de faze importate din NBA (foto).
Programat inaintea penultimului act din play-off, duelul vedetelor divizionare a descretit fruntile tuturor, sportivii, antrenorii si oficialii uitand de orgolii pentru cateva ore si bucurandu-se de spectacolul de familie. Iar asistenta n-a avut ce regreta, avalansa de artificii tehnice, alley-oop-uri, slam-dunq-uri si reusite de la distanta fiind un deliciu la care au contribuit Cooley, Seals, Elliot, Kabengele, Obradovic, Carutasu, Fometescu si Helcioiu, ultimul fiind desemnat si MVP-ul evenimentului. Scorul a contat mai putin, Sudul impunandu-se in fata Nordului cu 119-116, si asta, pentru ca spectacolul n-a tinut cont de reguli, spre amuzamentul spectatorilor. Arbitrii i-au furat ochelarii antrenorului Sudului, Carutasu a intrat pe teren al saselea jucator, Murgoci a inscris prin slam-dunq din pasa antrenorului Jojic iar Iheadindu a dansat cu trupa de majorete! Cum nu puteau lipsi concursurile, favoritul gazdelor, Barnabas Szaszgaspar, a tras prin inel noua din cele zece incercari si a castigat trofeul aruncatorilor, iar Jay Anderson s-a impus in disputa "zburatorilor" cu un slam-dunq peste colegul Cooley. Si ca seara sa capete un plus de magie, presedintele FRB, Carmen Tocala, a acceptat manusa aruncata de organizatori si a marcat un cos de la jumatatea terenului, desi era imbracata in tinuta de seara, starnind invidia actorilor Diviziei A si aprecierea celor din tribune, printre care s-au aflat numerosi edili locali, politicieni, foste glorii ale baschetului si vicepresedintele ANS, Valentin Vasilescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.