Campioana en-titre a părăsit aseară și Cupa Romaniei Timișoreana, infrantă după un meci in care n-a avut nici o idee de joc și a părut dăramată din punct de vedere fizic și psihic. Golul lui McKain ii duce pe bănățeni in finala competiției după o așteptare de 15 ani.


Finalul meciului i-a găsit in pragul disperării pe cei 300-400 de fani ai Stelei prezenți in Giulești, care au aruncat cu scaune pe teren in direcția rivalilor rapidiști și timișoreni, forțand gardurile din fața tribunei I. Incidentele s-au prelungit și după meci, intre fanii roș-albaștrilor și forțele de ordine au avut loc cateva incidente. Conform unor zvonuri, la vestiare, antrenorul Cosmin Olăroiu le-ar fi spus jucătorilor că acesta a fost ultimul său meci la carma Stelei.

REACŢII. Imediat după meci, patronul Stelei, Gigi Becali a evitat să se refere la situația antrenorului Olăroiu. "Nu am avut ocazii de gol și nu găsesc nici o explicație pentru asta. Pe mine oricum nu m-a interesat Cupa, dar era important să jucăm finala pentru a ne asigura un loc in cupele europene. Eu totuși mai sper la Liga Campionilor și am incredere ca vom veni pe locul 2. După atatea ghinioane și nereușite, sper să inceapă și reușitele". Cu cateva ore inainte de meci, Becali a avut o intrevedere cu Olăroiu. "Au fost speculații legate de Olăroiu. Rămane la Steaua pană se termină campionatul. Managerul general, Mihai Stoica a spus, după meci: "În viața mea nu m-am simțit mai umilit. Sunt jucători care nu mai simt nimic pentru această echipă și vor fi schimbări majore la vară. L-am susținut și-l voi susține pe Olăroiu".