Radu Budeanu, seful gazetei Cancan, isi asuma o dezvaluire senzationala in nou-lansata publicatie. Dupa multiplele aventuri politice ale Elenei Udrea, a venit randul ca presa sa le dea in vileag si pe cele amoroase. Cotidianul Cancan a lansat bomb
Radu Budeanu, seful gazetei Cancan, isi asuma o dezvaluire senzationala in nou-lansata publicatie. Dupa multiplele aventuri politice ale Elenei Udrea, a venit randul ca presa sa le dea in vileag si pe cele amoroase. Cotidianul Cancan a lansat bomba: amorul dintre consiliera de suflet a lui Basescu si Alex Erbasu.
Nu vrem sa mergem pana acolo incat sa spunem ca este o razbunare a fiului pentru moartea tatalui. S-a spus ca omul de afaceri Mihail Erbasu s-a sinucis dupa ce Primaria Capitalei (cu primarul de atunci Traian Basescu la timona) nu i-ar fi platit la timp niste lucrari. Fapt care l-a bagat in niste datorii greu de controlat. Revenim insa la modul in care a fost sedusa Elena, conform relatarii autorului articolului, Radu Budeanu, care este si presedintele publicatiei, dar si martor ocular al intamplarilor. Potrivit spuselor sale, nu ar fi dezvaluit astfel de telenovele daca nu ar fi fost vorba de "cele mai importante Elene din viata presedintelui Traian Basescu". Zilele urmatoare, ziarul Cancan, promite o alta dezvaluire-soc. Povestea de iubire dintre acelasi Alex Erbasu si mezina familiei Basescu, Elena. O a doua celebra Elena. Nu stim exact ordinea, dar cu siguranta vom afla din proaspatul cotidian.
Pipaieli pe sub masa intr-un local de fite
Iata insa ipostaza in care Udrea a fost cucerita, in 2003, pe plaja la Mamaia, de Alex Erbasu: "S-a imbratisat cu mainile incrucisate si a inceput sa se mangaie gafaind surd uitandu-se la ea. Dupa care si-a ridicat incet parul de pe cap in sus incepand de la ceafa". In materialul publicat mai este prezentata si o secventa, desfasurata sub privirile lui Radu Budeanu, in care Alex o pipaia, pe sub masa, intr-un local bucurestean de fite, pe Doamna Udrea. "Ii vad pe cei doi. Stiam ca erau impreuna si multe alte povestioare picante. M-am asezat cu ei pana veneau prietenii cu care trebuia sa ma vad. Ea statea in stanga, el in dreapta mea. Ea era intr-o rochie foarte scurta, el in blugi si bluza de trening. Era o masa cu trei scaune. El bea vin rosu - parca Murfatlar Pinot Noir - combinat Coca-Cola. Ea, nu mai tin minte! Dupa cantitatea lipsa din sticla, erau de ceva vreme acolo. Nu mai retin ce am vorbit, dar nu am uitat si nu voi uita niciodata o scena care, de cate ori o vad pe ea la televizor, imi vine in minte. Discutam. Faceam caterinca de nu stiu ce. Il observ pe el cum aluneca usor, dar usor de tot in scaun, si il simt cum face ceva cu picioarele. Imi mut privirea undeva in sus, sa nu stric ce se intampla, dar raman foarte atent. O vad intr-o fractiune de privire cum ea tresare, dintr-o placere, parca i se intampla ceva pe sub masa, sagetandu-l discret cu privirea. Ar fi gafait cred, dar nu putea din cauza mea probabil. El aluneca din ce in ce, dar extrem de mascat si foarte incet. Discutia curgea. Pe ea o vad parca si mai patrunsa de ceea ce se intampla. Realizez ce se intampla. Si mai realizez ca ii excita cumva prezenta mea. Aud voci din stanga. Imi venisera prietenii. Ma ridic si ii las", povesteste autorul articolului.
Poveste de iubire si cu Elena Basescu
Cu siguranta, dezvaluirile nu au de ce sa il faca gelos, cel putin, pe sotul legitim al Elenei, Dorin Cocos. Intre cei doi existand de ceva vreme o raceala evidenta.
Contactat de reporterii ZIUA, autorul articolului a declarat ca daca Elena Udrea considera ca relatarea din Cancan nu este exacta, atunci ar fi "excelent" sa actioneze publicatia in judecata. "O sa fie cel mai mediatizat proces din Romania, judecand acum dupa absolut toate detaliile si probele pe care le detinem cu privire la aceasta relatie si pe care va trebui sa le prezentam instantei", ne-a declarat Radu Budeanu. El a mai spus ca dezvaluirile cu privire la relatia Erbasu - Elena Basescu ce vor urma in curand - reprezinta un episod extrem de picant, desfasurat pe Litoral. Un episod care nu a aparut niciodata in presa, nu are nici o legatura cu dezvaluirile recente cum ca Erbasu jr ar avea in prezent o legatura cu fiica presedintelui. Nu in ultimul rand, Budeanu a conchis ca ziarul Cancan s-a lansat intr-un tiraj de 113.000 de exemplare, fiind - potrivit monitorizarilor pe punctele de vanzare - un mare succes.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.