Politistii bucuresteni au deschis o ancheta pentru a elucida imprejurarile in care au luat foc masinile, mai ales ca acestea nu erau folosite frecvent. Oamenii legii au fost anuntati, in jurul orei 01:50, la numarul de urgenta 112, cu privire la fapt
Politistii bucuresteni au deschis o ancheta pentru a elucida imprejurarile in care au luat foc masinile, mai ales ca acestea nu erau folosite frecvent. Oamenii legii au fost anuntati, in jurul orei 01:50, la numarul de urgenta 112, cu privire la faptul ca pe Soseaua Stefan cel Mare arde un autoturism. Desi pompierii au intervenit rapid, autoturismul, care era parcat in fata blocului, a ars in proportie de 90%, prejudiciul estimat de proprietar fiind de 2000 lei. Potrivit Mediafax, anchetatorii au stabilit ca masina era parcata de aproximativ un an. Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor producerii incendiului. In aceeasi noapte, la ora 02:00, politistii Sectei 6 au fost anuntati ca pe strada Luncsoara din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu la un autoturism parcat. De aceasta data, politistii au stabilit ca autoturismul marca Dacia 1310 avea deschisa o portiera, fara a prezenta urme de fortare, iar tapiteria de pe scaunele din fata fusese arsa in proportie de 50%. Totodata, o alta Dacia 1310 Break, apartinand lui Simion S., parcata in fata casei proprietarului, avea prelata cu care a fost acoperita arsa. Barele de protectie si vopseaua caroseriei au fost deteriorate in proportie de 70%. Portierele masinii erau incuiate, iar oamenii legii nu au gasit indicii ca acestea ar fi fost fortate. De asemenea, autoturismul Dacia 1310 Break, proprietatea lui Viorel G., care se afla parcat in spatele imobilului de domiciliu al proprietarului, avea prelata cu care a fost acoperit arsa in proportie de 80% si vopseaua caroseriei deteriorata in proportie de 50%. Nici la acest autoturism oamenii legii nu au descoperit urme de patrundere in interiorul acestuia, portierele erau incuiate, masina nefiind folosita de aproximativ doi ani. Incendiile au fost stinse de pompieri, nefiind inregistrate victime. Cercetarile sunt continuate de Sectia 6 Politie pentru stabilirea cauzelor care au favorizat producerea incendiilor. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.