Gigi Becali a explicat luni seara, in emisiunea "Nasul", de la B1 TV, cum a ratat transferul lui Bogdan Lobont de la Fiorentina la Steaua asta-iarna. "Pe Lobont asta trebuia sa-l luam noi. Imi placea foarte mult de el. Dar Mihai Stoica n-a vrut, imi
Gigi Becali a explicat luni seara, in emisiunea "Nasul", de la B1 TV, cum a ratat transferul lui Bogdan Lobont de la Fiorentina la Steaua asta-iarna. "Pe Lobont asta trebuia sa-l luam noi. Imi placea foarte mult de el. Dar Mihai Stoica n-a vrut, imi zicea: "Patroane, ca face alea, ca bea, ca nu stiu ce". Si dupa aia am vazut ca Lobont era un portar care ne trebuia noua. E un portar de mare valoare, pe care l-am pierdut din cauza lui Mihai Stoica. Dar a gresit si Olaroiu, ca s-a inteles cu Lobont, dupa care i-a spus lui Mihai. Ca daca imi zicea mie direct, imediat il luam pe Lobont. Acum ii pare rau si lui Mihai Stoica. Imi zice acum: "Pai cine credea ca o sa apere asa? Lobont asta e nebun, se duce in club, bea si dupa aia apara cel mai bine", a dezvaluit Becali. In ciuda acestei gafe a lui Stoica, patronul Stelei a precizat ca nici nu-i trece prin cap sa renunte la managerul general, care "va imbatrani la Steaua".
Becali a vorbit si despre Elton, jucator sosit in aceasta iarna la Steaua si despre care parerile sunt impartite. "Dom'ne, mie mi-a spus Piturca asa, dar eu n-am tinut cont. Mi-a spus atunci, acum cinci-sase ani, dar eu am tinut cont o perioada: "Fotbalul inseamna forta si viteza". Am bagat la cap. Am vazut ca Elton asta viteza are, dar forta de unde? M-a innebunit vara-miu Virgil, la care tin foarte mult, ca imi tot dadea caseta sa ma uit la el. Si mie mi-au placut cateva faze, dar acum vad ca nu joaca echipa cu el, nu prea e acomodat cu echipa", a spus Becali, care s-a aratat in continuare sceptic: "Zic ca e un jucator de valoare, e inteligent. Nu poate sa fie de mare anvergura, pentru ca daca era de mare anvergura la ceea ce face el cu mingea il luau echipele mari, dar ele nu l-au luat din cauza fortei". Becali a explicat ca, in cazul ratarii locului doi, Olaroiu va pleca sigur la vara. La Steaua nu stai daca nu faci performanta. E de bun simt treaba asta. Acum insa nu e cazul ca el sa plece. Mai sunt opt etape, lasa omul sa-si joace sansa pana la capat", a spus patronul Stelei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.