Heather Mills a avut un moment jenant la editia britanica a emisiunii "Dansez pentru tine", cand, la finalul unui dansa samba, si-a pierdut echilibrul si a a cazut. Jurnalistii britanici deja au publicat comentarii mai mult sau mai putin acide, fiind
Heather Mills a avut un moment jenant la editia britanica a emisiunii "Dansez pentru tine", cand, la finalul unui dansa samba, si-a pierdut echilibrul si a a cazut. Jurnalistii britanici deja au publicat comentarii mai mult sau mai putin acide, fiind de parere ca starul Paul McCartney "ar fi zambit cu certitudine" daca ar fi vazut show-ul. Imediat dupa incident, care nu a avut urmari dureroase, Heather, care are o proteza in locul piciorului stang, a reusit sa rada si sa-i linisteasca pe spectatori. Mills are piciorul amputat deasupra genunchiului in urma unui accident de motocicleta. In ciuda cazaturii, Mills a primit cele mai mari note din partea juriului, care au numit-o pe Heather drept o "disco diva". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.